För att släcka lite rykten som spökar omkring..


Just nu går det en skröna om att Righetti Ridolfi ska sluta utveckla sina chassin, detta är givetvis inte sant,
det är snarare precis tvärt om
Dom hälsar att dom har valt att ta det lite lugnare med att dra runt med racingcirkusen denna säsongen
då dom ska flytta sin verksamhet till nya faciliteter.
Dom stora eventen kommer dock att köras, och detta med Davide Foré bakom ratten.

Mac Minarelli har funnits i runt 40 år och ägs  av Italienska familjeföretaget Righetti Ridolfi
Vi på Unikart är stolta över att kunna erbjuda Svenska marknaden detta högkvalitativa och mycket prisvärda märke, både vad det gäller reservdelar som kompletta kartar.
Mac Minnarelli har homologerade chassin för alla klasser, från Cadetti till DD2.
Mac Minarellis gokartchassin indelas i tre grundvarianter, GTR30 fullsize chassie med 30mm ram, Viper  fullsize chassie med 32mm ram och Mini Hurricane.
Righetti Ridolfi som driver Mac Minarelli har har gjort tunga investeringar i både tid och pengar för att optimera sina chassin för att få dom
konkurrenskraftiga i eliten.
Tekninskt sett är en av kronjuvelerna GTR30 chassit som inför 2016 har undergått många modifieringar och förbättringar för att få det så perfekt som möjligt.
Resultatet av två års testande är ett snabbt och välbalanserat chassi, som är lätt att köra och presterar i alla väder med alla typer av däck.
Righetti Ridolfis chassin är handbyggda "inhouse" tillsammans med dom flesta andra komponenter som sitter monterade. Omfattande forskning har gjorts på chassit med inriktning att styva upp strukturen för att optimera balansen mellan fram och bakaxel, vilket har blivit en av GTR30 chassits styrkor.
Nytt för 2016 är också bromssystemet MA20.
Righetti Ridolfi satsar 2016, stenhårt internationellt tillsammans med TM och Bridgestone, i klassen KZ2 med tvillingmärket Gold Kart, förare för fabriksteamet är bla framgångsrike föraren Joel Johansson från Örebro och femfaldige världsmästaren Davide Foré, som båda visade vad GTR30 chassit går för i 21° Winter Cup 2016, där Joel slutade på 4:e plats.


Mer info om respektive modell hittar du i webbutiken!

Klicka på bilden för att förstora den.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Klicka på bilden så kommer du direkt till Mac Minarelli i webbutiken!
Klicka på bilden för att förstora den.
Klicka på bilden för att förstora den.
Klicka på bilden för att förstora den.